koftor

koftor

fredag 1 januari 2016

Färdig kofta

Koftan blev klar redan i somras. Jag tröttnade lite att skriva här. Mycket beroende på att jag inte vet om någon läste och hade någon glädje av mina kofttankar. Kanske återkommer jag med mer om koftor under 2016. 

11 kommentarer:

 1. Hej Eva. Jag har följt din blogg och väntat på att de sista instruktionerna ska komma. Jag är sugen på att försöka mig på att sticka efter egna mått. Tycker dina koftor är sååå fina. Hoppas att du lägger ut resten också. Hälsningar Ewa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så mycket kvar. Avmasknin för halsen och halskant. Kommer någon gång framöver.

   Radera
 2. Jättekul att läsa om dina koftor. den med röda hjärtan är ju underbar, A-C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den med röda hjärtan finns det mönster till i Koftegruppa på facebook. Jah har inte följt beskrivningen. Mest lånat diagrammet med hjärtan.

   Radera
 3. Hej Eva! Jag håller på att sticka min första kofta och blev så hjärtans glad när jag hittade din pedagogiska beskrivning. Nu har jag ett mönster att gå efter, sökte på ärmkulle och hamnade hos dig, men nästa projekt kanske blir efter din beskrivning. Tack för underbart pepp!!
  Hälsar Mia

  SvaraRadera
 4. Hej, ja jag hamnade ju här nu så visst blir du läst. Och fantastiskt kul med din beskrivning. Själv är jag gammal invand både som handstickare och på handstickningsmaskin, men det är sällan man träffar på en så utförlig beskrivning som du har gjort - och det finns ju alltid nybörjare. Fantastiskt av dig.

  SvaraRadera
 5. Men så bra! Hoppas du fortsätter skriva :)

  SvaraRadera
 6. Jo berätta! Du har läsare.

  SvaraRadera